Mnam

Menza: Strahovská

Mnam

Dobrý den, chci se zeptat na dodavatele Vašich sladkostí. (konkréně větrníků - jsou vynikající). Dále bych se rád zeptal, jakou rýži používáte jako přílohu (výrobce, značku - je taktéž vždy vynikající).
Bohužel i trochu negace. Premýšlím jak je to dlouho co se tu řešilo omývání salátu... Bylo nám něco slíbeno a tady je výsledek. (viz. fotografie)

strávník - 11.01.2010 15:01

Přeji krásný den. Vážený pane, děkujeme za pochvalu týkající se sladkostí a rýže. Větrníky, které Vám tak chutnají, ale i ostatní dortíčky, vyrábějí s láskou naše šikovné paní cukrářky a víme i od dalších cizích strávníků, že jim chutnají, hlavně oceňují kvalitu, čerstvost a velmi přijatelnou cenu.
Rýží odebíráme od našeho smluvního dodavatele, vždy se jedná o běžnou dlouhozrnnou rýži. Při přípravě rýže je jedním z nejdůležitějších faktorů správný technologický postup. Kdyby postup byl ošizen, i sebekvalitnější rýže by ve finální podobě jako příloha nebyla zrovna chutná.
A jsme opět u salátu.Snahou všech, kteří mají dočinění se salátem je pochopitelně, aby vše bylo tak, jak má být. Salát projde několika rukama, ve finále rukama kuchaře, který salát dává na talíř, tam by měla být poslední vizuální kontrola. Je jistě snahou kuchaře toto kontrolovat, omlouvám se, ale chybička se vloudila, kuchař prostě při výdeji 120 menu a dalších cca 400 minutek přehlédl na Vaší porci něco, co zůstalo na salátu. Opětně toto se všemi kuchaři projednáme. Závěrem však jen, nedej pánbůh, kdyby se mělo něco podobného opakovat, nebo příčinou Vaší nespokojenosti bylo i něco jiného, nechte si zavolat službu konajícího provozního, nebo vedoucího menzy, nedostatek vyřešíme ihned, podaří se i určit viníka.
S pozdravem Irena Růžičková - provozní menzy

Růžičková- menza Strahov - 13.01.2010 10:01

Také bych chtěla pochválit cukrářské výrobky, co jsem zatím ochutnala byli opravdu skvělé a za dobrou cenu, tedy alespoň na Strahově. Horší už je to v dejvické červené menze, kde jsou většinou menší a dražší - alespoň co se týká tiramisu, jinak si tam většinou nic nedávám. Co bych jenom vytkla je, že konkrétně punčové řezy, zbylé k večeři (alespoň minulý týden) čerstvé rozhodně nebyly, krajní části byly poněkud ztvrdlé. Nejsem si však jistá jestli lze tohle nějak ošetřit.

Martina - 15.02.2010 17:02

Dobrý den slečno Martino.Děkujeme za Vaše ocenění našich zákusků. Jsme rádi, že Vám chutnají. Pokud se týká punčových řezů, všechny výrobky jsou vždy ten den čerstvé. Jsou připravovány ráno před zahájením provozu a dále během dne jsou ještě doplňovány dalšími, které jsou vyráběny. Dorty jsosu vystaveny v chladící vitrině, kde chladný vzduch cirkuluje pomocí větráku, tak se stává, že někdy dortíky, zejména punčáky poněkud oschnou. Větráky nelze bohužel vyřadit z provozu, protože to by vitrina nechladila. Budeme se snažit punčáky ošetřit nějakým přijatelným způsobem. Ještě jednou děkujeme za Váš zájem a jsem s pozdravem a přáním hezkého dne - Irena Růžičková, provozní menzy Strahov

Růžičková- menza Strahov - 17.02.2010 06:02

Co si pamatuju, tak dezerty na Strahově byly vždycky chutí plastová želatina, ale když někomu chutná PVC...:-DDD

Arga - 08.04.2012 14:04

No ja jsem si obcas pripadal, ze na nas zkouseji vysledky pokusu z VSCHT:-)

Vitek - 31.05.2012 17:05

Reagovat


kontrolní obrázek