Polévka

Menza: Technická

Chodím pravidelně ve středu ve 14 hodin do Technické menzy. Na rozdíl od většiny kolegů jím polévku, resp. bych si ji rád dal.

Dnes byly "nalevo" na výběr dvě polévky. Jedna už došla, a ta druhá - cibulová nebyla nalévaná vůbec. Nikdo se tam o to v tuhle dobu pravidelně nestará, je to tak 50/50, že tam polévka bude/nebude. Mno, o tu cibulačku jsem ani nestál, protože v nádobě bylo na spodu poslední tak 2 cm.

A můj dotaz: nešlo by to zařídit, aby byla polévka pravidelně nalévaná? A toho jednoho kluka, který tam dneska za pultem byl a dával svíčkovou o to požadovat nebudu, protože za mnou se nakupilo tak 20 lidí a nebudu ostatní zdržovat.

Mimochodem, kolega si chtěl dát bramboráčky a ty už taky nebyly.

larry - 21.04.2010 22:04

Dobrý den , pane .........Larry...........????
Účelem podávání polévky v pozdější výdejové době (14:00 Hod.) , je
hlavně zachování teploty.
Z těchto důvodů se nalévání předem do misek minimalizuje.
Doporučuji o polévku jednoduše požádat.
S pozdravem Eichler provozní Technické menzy.

Jiří Eichler - 23.04.2010 11:04

Take k technicke menze:
Dobry den, take chodim celkem pravidelne do Technicke menzy, co mi asi nejvice vadi jsou male porce. Jak je mozne, ze existuji restaurace, kde mate plny talir za 75Kc? Vzdyt tady s jidlem za 45-50 (vyjimka to zdaleka neni) a polevkou, jste na 55Kc!!?? Kde je vyhoda toho, ze je zde statni prispevek na jidlo a vareni, a ze se zde obedva na jednom miste a ve velkem?? Jak je mozne, ze na Karlove Univerzite mate jido s polevkou a nejakym dezertem (pomeranc/jablko/buchta) za 35!? Tady nekdo (ze by pan Eichler?) neumi hospodarit a mel by odejit!
Kdyz jsem jednou chtel pridat maso, ze se mi ho zda moc malo, nechal jsem si ho zvazit (vaha ukazovala necelych 80g), bylo mi receno, ze to ma byt 60g, jestli s tim chi neco delat. Je to opravdu tak? Jestli ano, delate si z nas srandu?

David Busek - 01.12.2010 17:12

Reagovat


kontrolní obrázek