rizoto z kuřecího masa

Menza: Strahovská, datum: 08.05.2012

Dobrý den. Měli bychom dotaz / připomínku k rizotu (spíše obecně). Rizoto je tradiční italské jídlo, při kterém je třeba dodržet přesně postup vaření rýže a podstata jídla není ve falešné atraktivitě (kukuřice, spousta eidamu..), ale v kvalitní rýži (Carnaroli, Arborio), krátkém osmažení rýže v oleji nebo másle a pak v postupném přilívání vývaru, ale to snad víte, že? Zajímalo by mě, zda by se při pužití kvalitních surovin a vynechání nepotřebných (taktéž nahrazení velkého množství eidamu menším množstvím parmazánu, ale s intenzivnější chutí) cena výrazně zvýšila. Po vyzkoušení vašeho jídla jsem nabyla dojmu, že se o rizoto nejedná, jednalo se o sypkou směs rýže. Děkuji.

Lucie - 09.05.2012 00:05

Reagovat


kontrolní obrázek