Šťouchané brambory

Menza: Strahovská

Dobrý den, ve Vaší menze mi mooc chutnají šťouchané brambory, které děláte s cibulkou a většinou se dávají k řízku. Pokoušel jsem se je udělat doma, ale nikdy nebyly tak dobré, jako u Vás. Bylo by možné uveřejnit recept?

Fen - 10.07.2012 17:07

Dobrý den,
těší nás, že alespoň někomu něco chutná, a že dokáže napsat i pozitivní kritiku stravování naší menzy.
Recept:brambory uvaříte více než do měkka v osolené vodě,nechte okapat,mezitím si na sádle osmažíte cibulku jemně do zlatova a nakrájíte si na drobno petržolovou nať (někdo dává pažitku či pórek,jak kdo má rád) na cibulku si přidáte okapané do měkka uvařené brambory a pečlivě rozšťoucháte, přidáte jemně nakrájenou petrželovou nať smícháte a dle chuti dosolíte.
Pak už nám nezbývá než servírovat na talíř.
S pozdravem a přáním dobré chuti kolektiv Menzy Strahov

kuchař Strahov - 11.07.2012 09:07

Vyborne, dekuji. O vikendu vyzkousim :)

Fen - 11.07.2012 17:07

Reagovat


kontrolní obrázek