Kam se přidává sýrová poezie?

Menza: Strahovská

Kam se přidává sýrová poezie?

Do jakého "sýrového" jídla se prosím přidává tato pochoutka?

https://www.dropbox.com/s/5eo4wxdv96aq4lb/DSC_0869.jpg

Pepa - 18.11.2013 15:11

Dobrý den,
tato směs se přidává pro zvýraznění chuti do sýrové omáčky která se skládá ze sýrů eidam, niva a parmezán.
Kbelík s touto etiketou slouží jako květináč na restauraci menzy a byl nainstalován tak, aby tato etiketa nebyla vidět. Ano, etiketa měla být odstraněna. Tyto kbelíky používáme jako květináče, neboť se nám strácí nejenom nádobí, příbory, slánky ale i květináče .

S pozdravem


Aleš Růžička

Aleš Růžička vedoucí menzy - 19.11.2013 11:11

O to že slouží jako květináč vůbec nejde. Naopak...

Spíše proč se musí přidávat takovéto chemické zvýraznovače do jídel. To asi v těch klasických normo kuchařkách není ne? Nebo používáte Eidam, Niva a Parmazán co jsou málo sýrové a je tam potřeba přidat trochu sýrové poezie ve kterém je něco z mléka až na třetím řádku složení?

Copak ty recepty co vaříte nefungují z normálních surovin? Již dlouho si všímám že skoro ve všech jídlech kam to jde přidáváte nakrájený párek. Dnes byl třeba v kančím guláši... proč? Kančí maso je málo kančí? Vůbec nemám pochyb kolik masa v takovým párku asi bude... ale určitě obsahuje glutaman, a to dá tomu jídlu lepší říz...

Co zavést vždy aspon jedno, dvě, tři jídla, která budou z normálních surovin? At jsou třeba o něco dražší, ale nebudem jíst takovouto chemii.

Pepa - 19.11.2013 13:11

Reagovat


kontrolní obrázek