Brambory, rýže, smažené přílohy
Menza: Strahovská, datum: 19.06.2009
Dobrý den,
už dlouho mě docela rozčiluje když, k nějakému relativně (na menzu) dobrému jídlu dáte jako přílohu žlutou hmotu, která má připomínat brambory, a zalijete ji nechutným žlutým rozteklým tukem neznámého původu. Hmota nemá absolutně žádnou chuť a s bramborem nemá moc společného. Nevím jestli je kupujete v plechovce nebo již oloupané vakuově balené. Ale jíst se to nedá. Zkuste někdy nakoupit skutečné brambory.
To samé platí o rýži, kterou podáváte k pokrmům. Tohle není rýže. Občas se objeví velmi dobrá, vámi nazývaná jasmínová. Už jsem ji u vás dlouho neviděl.
Co se týká smažených příloh, považuji za dost nedobré, například již před smažené bramborové krokety hodit na pár sekund nacucat do oleje a podávat jako čerstvé (zmražené usmažit, hodit do kýble a když je potřeba nabrat a nechat nacucat olejem - ohřát). A to jsem viděl na vlastní oči. To mi nevymluvíte.
Je mi jasné, že se nad mými připomínkami vedení menzy jen pousměje a bude argumentovat cenou. Ale možná by si někdo i za kvalitu připlatil. (Každopádně máte určitě velmi vysoké výdělky.)
Jirka - 19.06.2014 17:06
Dobrý den, vedení menzy se nesměje Vašim připomínkám a nebude argumentovat cenou. Bylo by fajn kdyby jste se stavil a pohovoříme o výše uvedeném.
S pozdravem
Aleš Růžička
Aleš Růžička vedoucí menzy - 20.06.2014 08:06
Také by mě zajímal výsledek...
ČJ - 09.07.2014 10:07
Myslím, že kdybych za chtěl o tomto pohovořit pohovořil bych. Já ovšem požaduji vyjádření zde a veřejně. Nevidím v tom problém.
Jirka - 27.08.2014 00:08