Pálivá jídla?

Menza: Strahovská

Dobrý den, chodím do menzy Strahov, místy i Karlák a Studentský dům a většinou jsem spokojen (na Strahově).
Mám rád pálivá jídla, takže když nějaké vidím, dám si ho. Z hlavy opravdu nevím, ale z posledních cca 10-20 (dle názvu) pálivých jídel byla na mě dost pálivá možná 3 a ostatní ani trochu. Chutnaly mi bramboráčky a dračí oheň z Modré menzy. Chápu, že ne každý má toto rád a také mám možná posunutou chuť, ale nevím.
Nešlo by jídla jako např. maďarský perkelt nebo guláš připravovat na stupeň pálivosti (pro necvičené strávníky) "jemně" a opravdu pálivá asijská nebo mexická jídla na stupeň (pro necvičené strávníky) "strašně"? Případně přidat na stoly ještě kořenku na chilli? Nevím, jak moc je to proveditelné, jinak jsem spokojen, a polévky a občas i speciality jsou výborné.

Bruno Horváth - 10.02.2016 16:02

Dobrý den, díky že jste spokojen. Co se týká pálivosti jídel musíme vařit tak, aby jídla vyhovovala chuti široké veřejnosti. Dohodnu se s šéfkuchařem a zařadíme(občas) více pálivých jídel.
Díky
Aleš Růžička
vedoucí menzy Strahov

Aleš Růžička - 22.02.2016 14:02

Reagovat


kontrolní obrázek