Benátské rizoto s parmazánem (53.85 Kč)

Menza: Strahovská

Rizoto obecně má mít kašovitou konzistenci a benátské rizoto není výjimkou. Kuchaři menz už by konečně mohli opustit myšlenku suché rýže s hráškem (tipické čecháčské rizoto) a mohli by konečně začít vařit tak, jak se jídla běžně vaří. Rizoto se má vařit ve vývaru a má mít kašovitou konzistenci. Na obtížnost přípravy ani cenu jídla to nebude mít vliv a alespoň se vyhneme nechápavým pohledům cizinců, že se tu vaří rizoto jinak než ve zbytku světa.

Patrik Král - 06.01.2017 13:01

Pane Růžička je mi jasné, chutnal jste a vám to chutnalo,to jsem zvědav kdo vás tady bude zase hájit když nedopustíte na ty své kuchty

Procházka - 06.01.2017 21:01

Dobrý den, děkuji za podnět.
Aleš Růžička
Vedoucí menzy

Aleš Růžička - 09.01.2017 11:01

Mi to věděli že, to takhle dopadne,doufáme,že, to čtou i vaši nadřízený

Procházka - 09.01.2017 18:01

Vážení pánové. Úmyslně nepíši studenti,protože s takovou češtinou by ani neměli absolvovat střední,natož, vysokou školu. Několik let jsem v jednom zařízeni ČVUT také vařil. Vaše kritika není na místě,pane Králi. Když už jste si,pravděpodobně na internetu,nastudoval rizoto,určitě jste se dočetl,že kašovité rizoto je po ihned po přípravě,nikoliv po nějaké době,kdy se laskavě dostavíte na výdej. Takže dnes hájím ty kuchty já,bývalý kuchta. Je zavrženíhodné,že kuchaři mají zájem a chuť pro takové odborníky,jako jste Vy a pan Procházka,vařit i jiná jídla, než jenom omáčky a smažené sýry.
Přeji všem dobrou chuť a češtině zdar!

bývalý zaměstnanec - 22.02.2017 13:02

TŘI HRUBKY TY KUCHTO-bývalý zaměstnanec

Kuba - 22.02.2017 21:02

Jsem rád,že jsi pochopil o čem ten příspěvek je - TY KUBO

bývalý zaměstnanec - 27.02.2017 11:02

Reagovat


kontrolní obrázek