Cordon bleu + brkaše

Menza: Studentský dům

Dobrý den, jsem velmi nespokojený s přílohou nazvanou "bramborová kaše". Chutnala velmi práškově a mám dojem, že ji snad nikdo z kuchařů neochutnal, jinak by ji přece musel chtít alespoň dosolit. I v jiných komentářích z jiných menz ČVUT jsem postřehnul, že je br.kaše vyřazována z jídelníčku pro nezájem strávníků - no nedivím se, nedá se jíst. Prosím zaveďte výrobu br.kaše z opravdových brambor a kuchaři nechť dostanou volnou ruku v jejím dochucování. A pokud by to mělo být příliš drahé - tak raději servírujte jen brambory, vše je lepší než tenhle práškový nedochucený polotovar.

Luděk S. - 28.03.2017 15:03

Mohl by udělat bramborovou kaši sám pan vedoucí pokud to zvládne a nejen být chytrý na svoje ovečky,to on umí.když všichni dobří kuchaři kvůli němu odcházi i skladníci kde asi je chyba a on tam furt je a drží se,asi někomu leze do .......

Procházka - 28.03.2017 20:03

Vážený pane Luďku S. Velmi se Vám omlouvám za včera podávanou bramborovou kaši .Protože kuchař,který včera kaši připravoval na doplňkové jídlo měl opravdu hodně práce,tak při přípravě nedodržel technologický postup.Jinak jak jste mohl zaznamenat připravujeme kaši z brambor.Ještě jednou se Vám za kolektiv omlouvám a doufám,že budete pro příště spokojen. S pozdravem Holík Josef šéfkuchař.

Reakce. - 29.03.2017 06:03

Reagovat


kontrolní obrázek