Karbonát a boršč

Menza: Studentský dům

Bohužel, dnes musím konstatovat, že dnešní Plzeňský karbonát se vysloveně nepovedl. Maso odporné chuti - kombinace vaření a následného asi dušení dodala materiálu chuť něčeho, co nelze popsat slušně.
Omáčka bez výrazné chuti.
Zklamáním byl i boršč - jméno sedělo, chuť jen vzdáleně připomínala tuto polévku. Příště lépe, prosím.

Bárta a Bílý - 05.04.2017 14:04

Se divíte???Polévku vaří nevyučený člověk žádný kuchař,poslední dobou to jde vše do perdele hlavně že je tam vedoucí který má dva semestry medicíny ale vařit neumí ani tomu nerozumí,za 1 rok odešlo 10 lidí z menzy,to asi bude o něčem ne???Pokračování příště.....

Ludmila Černá - 06.04.2017 01:04

Reagovat


kontrolní obrázek