Špagety po uhlířsku
Menza: Výdejna Karlovo náměstí
Špagety po uhlířsku s kečupem! To je zločin proti gastronomii. Kuchařovo diletanství nezná hranic.
Vecerka - 23.05.2017 12:05
Dobrý den,
Špagety po uhlířsku se v gastronomii dělají na několik způsobů, vše pod jedním názvem.
Není to jen případ tohoto jídla, stejně tak lze nalézt i několik variant např. pro
Kuřecí směs po čínsku.
Špagety takto vaříme již několik let a recepturu najdete i na internetu: http://recepty.brtnik.info/recept.php?id=3401&nazev=Špagety+po+uhl%C3%ADřsku
To abyste viděl-la, že si nevymýšlíme.
Špagety po uhlířsku si také můžete dát i bez kečupu, stačí, když požádáte kuchaře u výdejního pultu.
Doufám, že i nadále zůstanete naším strávníkem.
S pozdravem Jiří Eichler
Vedoucí menzy Podolí - 24.05.2017 08:05
Děkuji za odpověď. Na internetu najdete různá kulinářská zvěrstva, ale neznamená to, že se podle toho vytvoří poživatelné jídlo. Špagety po uhlířsku = spagetti carbonara, je klasický italský recept, kam kečup rozhodně nepatří. Kouzlo tohoto receptu je v kombinaci chuti slaniny, parmazánu, pepře a vajíček. Kečup to pohřbí. To je v Čechách opravdu natolik zakořeněné, že k těstovinám musí být kečup? Pokud na svém receptu trváte, nazvěte ho raději jinak např Podolské špagety podle Brtníka. Takto to je výsměch všem nadějiím, že se v menze vaří dobře.
Děkuji, Večerka
Vecerka - 25.05.2017 11:05
zbOBzP <a href="http://bxfmswashudp.com/">bxfmswashudp</a>, [url=http://uqvwxshfolfz.com/]uqvwxshfolfz[/url], [link=http://gprfffhlauvy.com/]gprfffhlauvy[/link], http://kwvhbqfuureo.com/
xbarwgucu - 19.01.2021 18:01