Krémové dýňové rizoto (51.85 Kč)

Menza: Strahovská

Krémové dýňové rizoto

Přestože jsem převážně kritik jidel v menzách ČVUT, dnes musím jedno jídlo pochválit! Konečně někdo na Strahově pochopil, že rizoto nemá být jen suchá rýže s hráškem a kukuřicí, která bez zapíjení ani nesklouzne do krku, ale že má mít rizoto kašovitou až hutnou konzistenci.
Bohužel je mi jasné, že takovéto hodnocení vedení menz ocení, ale když se tu ukáže kritika negativní, tak by se naopak hájilo a nikdy ji nepřijalo (jako vždy). Tohto je bohuže velká nevýhoda a v důsledku toho je tato stránka téměř zbytečná. Negativní kritiku, ze které se člověk/kuchař/menzy mohou zlepšit, zdokonalit, tu tady nikdo nepřijde a vedení bude i nadále obhajovat své kuchaře a menzy, ale pozitivní kritiku uvítají - mělo by to být přesně naopak - to právě negativní kritika zlepšuje kvalitu a vedení menz by mělo být rádo za každý negativní komentář, ze kterého se mohou poučit.
Za dnešek ale chválím. ;)

Patrik Král - 16.11.2017 11:11

Vážený pane P. Králi,
na úvod bych Vám chtěl poděkovat i jménem kuchyně za pochvalu na dýňové rizoto.Jsme velmi rádi, že Vám chutnalo a teď ke kritikám obecně.
Pro mne jako vedoucího pracovníka je zpětná vazba(od zákazníka)důležitá, ať už je pozitivní či negativní.Ta pozitivní, vždy alespoň potěší a povzbudí do další práce a víme, že jdeme správnou cestou. A u té negativní pokud je opodstatněná a objektivní, tam je důvod k zamyšlení co je špatně, čemu se příště vyvarovat nebo jak to udělat propříště lépe.Ale z našeho pohledu je též na pořadu dne, když situace problému nastane, aby byla řešená okamžitě a ne zpětně o dva či více dnů později právě přes tento odkaz, kdy se jako výrobce podstatě nemáte jak bránit. Za sebe věci řeším rád ihned, a jak říkám nemám problém přiznat chybu z naší strany(pokud se stane) a hned jí vyřešit k oboustranné spokojenosti.
Ještě jednou Vám děkuji za pochvalu a podnětné téma k diskuzi a doufám, že zůstanete i nadále naším zákazníkem(snad spokojeným).
S pozdravem šéfkuchař Menzy Strahov

M.Satoranský - 21.11.2017 15:11

Reagovat


kontrolní obrázek