Druhy masa

Menza: Studentský dům, datum: 31.12.2017

Dobrý den,

přestože jsem se vším s touto menzou spokojen, trochu mi vadí, že je na jídelníčku převážně vepřové maso. Ne všichni jedí vepřové maso a tak si na jídelníčku ve finále nevybere občas nic jiného než bezmasé jídlo jako poslední možnost. Dále mi trochu vadí to, že u mletých mas není napsané složení. Většinou se musím ptát a zjistím, že je to kombinace vepřového a hovězího. Kdyby bylo rovnou napsané složení byl bych rád.
Děkuji

dddddd - 07.01.2018 23:01

Dobrý den,
v týdnech od 18.12.2017 až 12.1.2018 jsme použili na přípravu pokrmů v naší menze tyto druhy mas:

18.12.losos, jelení maso, vepř. pečeně, kuřecí stehenní řízek
19.12.kuřecí prsní řízek, hovězí zadní, mleté maso mix,vepřová pečeně
20.12.kachna, vinná klobása, kapr,kuřecí stehenní řízek
21.12.hovězí zadní, vepřové ledvinky, kuřecí prsní řízek, hovězí+vepřové směs
22.12.uzená krkovice vepř,kuřecí prsní řízek, vepřová pečeně
2.1.vykoštěné kuře na roládu, kančí maso, krůtí prsa, vepřová plec
3.1.vepřová panenka, uzená šunka, hovězí zadní, vepřová plec
4.1. hovězí roštěná, kuřecí stehno, vepřová pečeně, kuřecí prsní řízek
5.1. krůtí prsa, vepřová plec, hovězí zadní
8.1.kuřecí pras, hovězí zadní, mleté maso mix, uzená krkovice
9.1.zaječí stehno, rybí filé, kuřecí prsní řízek, mleté maso mix
10.1. krůtí prsa, vepřová plec, hovězí zadní, mletý vepřový bok
11.1.mečoun filet, hovězí přední, kuřecí špalíčky, krůtí prsa
12.1.jelení maso, hovězí+vepřové směs, vepřová pečeně, kuřecí prsní řízek
To považuji za dostatečně pestrou nabídku.

Bohužel, nemáme objednávkový systém, a nejsme schopni odhadnout, která jídla se prodají jako první. Může se stát, že po druhé hodině dováříme, a ostatní druhy mas již v nabídce nejsou.

Složení mletých mas se pokusíme značit na výdejních místech, nebo na TV obrazovkách

V prostorách naší menzy je ještě Pizzerie, mají v nabídce i jiné druhy mas.

pěkný den, Šperková, vedoucí menzy

Monika Šperková - 08.01.2018 09:01

Reagovat


kontrolní obrázek