Drubezi jatra na cibulce, ryze dusena (30.63 Kč)

Menza: Strahovska

Opet velky omyl z me strany. Davat si jatra s tim, ze na ne ma clovek chut a cena taky neni nejhorsi...?! Chut jater byla naprosto nehorazna a dalo by se rici, ze to nebyla chut, ale pachut. Velikost porce nebyla nejhorsi, ikdyz ryze zas nebylo tak moc, jako u beznych jidel. Ikdyby jatra nebyly valne chute, tak si myslim, ze kdyz maji byt na cibulce, tak ze cibulka dokaze pachut jater prebit. Podle meho soudu jatra cibulku ani nevidely. Chapu, ze kazdy musi sve namitky proti kvalite nebo cene jidla resit hned na miste, ale horsi je to v situacich, kdy clovek proste musi stihnout autobus, aby se dostal vcas do skoly. Ale za nejvetsi nehoraznost cele kauzy "JATRA" vsak povazuji, ze byly servirovany i k veceri. Rozloucim se s pranim dobre chuti do budoucna...

Anonymni - 28.05.2009 22:05

Dobry den. Droby jsou specificka surovina, ktera ma mene obvyklou chut nez bezne vysekove maso. O drubezich drobech, kam jatra patri, to plati dvojnasobne. Priprava jidla se ridi danou zavaznou recepturou, ktera predepisuje i dane mnozstvi cibule. Toto mnozstvi bylo pouzito i pro pripravu drubezich jater. Po dovareni ma jidlo typickou vuni a chut, ktera nemusi byt kazdemu stravnikovi prijemna a je na jeho volbe, zda tuto skutecnost bude akceptovat. Ani pouziti vice cibule tuto chut neprerazi, naopak, jidlo zesladne a jeho chut se projevi jako horka. Vzhledem k tomu, ze drubezi jatra patri do cenove levnejsich a tim oblibenejsich jidel, cast porci jsme sokove zchladili a ponechali i k veceri, tak,aby meli moznost tohoto jidla i stravnici, kteri na obed nechodi. Rozhodne nelze povazovat za nehoraznost prodavat jidla sokove zchlazena, ktera jsou vyrabena v souladu s prislusnym hygienickym predpisem. Ivan Hannibal

Anonymni - 02.06.2009 10:06

Reagovat


kontrolní obrázek