Hovezi gulas uhersky, knedliky houskove (38.63 Kč)
Menza: Strahovska
Nezlobte se na me, ale vydavat za hovezi gulas se ma gulas, kde je vyhradne hovezi maso. Ne ten sizunk, jako v tomto pripade. 2 kousky masa hovezi, 2 kousky veprove. Vim, ze hovezi maso je drazsi, ale kdyz uz prezentujete hovezi gulas, tak nahrazovat cast masa veprovym mi prijde jako pekna svinarna :-( Po ochutnani jsem zjistil, proc bylo kazde maso nabirano z jine misy.
Anonymni - 02.06.2009 11:06
Ne, menza mela napsat, z jakeho masa to je, protoze kdokoliv nemusi jist urcity druh masa a mel by byt obeznamen s tim, co si dava.
Anonymni - 10.06.2009 14:06
Uhersky gulas je vzdy smesi nekolika druhu mas (veprove jako zaklad, uzene, skopove, hovezi, slanina) zalezi na fantazii kuchare a recepture. Menza mela napsat pouze Uhersky gulas + priloha.
Anonymni - 02.06.2009 14:06
Pripominka byla na sizunk, svinarnu a nahrazovani, nebylo tomu tak.
Anonymni - 29.06.2009 06:06