SiliconHill.cz
Oficiální stránky klubu Silicon Hill
IS
Informační systém klubu Silicon Hill zajišťuje správu členů, členských příspěvků, služeb, síťových zařízení a sítě jako takové.
Wiki
Wiki Silicon Hill je wiki určená pro jednoduché setřídění všeho, co se týka života na Strahově a klubu Silicon Hill
Koleje Strahov
Stránka plná důležitých informací o životě na kolejích Strahov pro současné i budoucí obyvatele. Na Strahově se nebydlí, na Strahově se žije.
Služby
Služby klubu Silicon Hill
Projekty
Projekty klubu Silicon Hill
Akademie
Seznam nabízených kurzů vzdělávací sekcí
Akce
Akce pořádané klubem Silicon Hill
Menza - p��n�, st��nosti, pochvaly

Dukatove buchticky s kremem (27.63 K�)

Menza: Strahovska

Fatalni omyl...dnes uz i mleko je vzacnosti a proto je ho do pudinku skoda, stejne tak jako do kakaa ci bile kavy. Kdo to pak ma jist...? Zalepeny Zaludek

Anonymni - 17.06.2009 17:06

Dle vasich ctenych receptur se opravdu nepridava do pudinku a do kakaa voda (dnes uz taky velmi cenenna, jak uvadite 55,12Kc/m3)? Jestli ano, tak prosim sdelte v jakem pomeru. Todle proste nebyl podle me pudink. Zkuste si priste snist ctvrt litru a uvidite, jak vam bude. S kakaem to same

Anonymni - 18.06.2009 07:06

Mate pravdu, do pudinku a kakaa se opravdu nepridava voda.Jak tak si shora ctu, ani jsem Vam o vode nic nepsala a tudiz ani jsem neuvadela cenu vody, kterou ani neznam, doma mi vyuctovavaji pouze vodne, stocne a opravdu nevim kolik stoji vodne. Jeste k tomu pudinku jak uvadite.Mate pravdu, nebyl to pudink. K buchtickam je podavan vanilkovy krem, coz neni to same co pudink. Pro jistotu Vam napisu receepturu vanilkoveho kremu, jen pro poradek. Vanilkovy krem - suroviny na 10 porci: Mleko 2 l, cukr 0,20 kg, k r e m o v y p r a s e k - 0,10 kg, zloutky 10 ks, cukr vanilinovy 0,02 kg. Jedna porce je 210 gramu. Z uvedeneho je zrejmy rozdil mezi pudinkem a vanmilkovym kremem. Ja osobne do kremu na buchticky taky davam tak 1 dl rumu tuzemskeho na 4 porce a mohu rici, ze je to opravdu mnamka. V recepturach neni sice uveden, ale stoji to za to.Jsem rada, ze mohu s Vami komunikovat a rozhodne nase vzajemna komunikace je prinosem. Moc Vas zdravim. Ruzickova

Anonymni - 18.06.2009 08:06

Vazeny pane Zalepeny Zaludku. Menza Strahov neni ani vyrobce a ani zpracovatelem mleka. Mleko, stejne jako jinde odebirame od dodavatelu, pro pripravu Vami uvedenych prikladu pouzivame mleko trvanlive polotucne s obsahem tuku 1,5%. Mleko je jako surovina pouzivano v mnozstvi, ktere stanovuji receptury. Ja osobne doma pro tyto ucely pridavam smetanu. Ale to je doma, tam si moho dovolit nespravne hospodarit.Ruzickova

Anonymni - 18.06.2009 05:06

Ja na to reknu svuj nazor, pred nejakou dobou jsem mel k jidlu nejake vdolky a k tomu kakao. to se opravdu nedalo pit, jelikoz v tom nebylo ani podle meho 10% mleka. melo to chut jako kdyz piju vodu s kakaem. a nerikal jsem to jen ja,ale hodne lidi. priste to poslu na chemicky rozbor,zda to souhlasi s recepturou. Totez kdyz jsem mel dukatove buchticky (dneska ne,ale minule) totez. to mleko tam bylo jen citit.

Anonymni - 18.06.2009 15:06

Reagovat


kontroln� obr�zek