Mamincino kure (40 Kč)

Menza: Strahovska

Dobry den, chtela jsem se zeptat zda by u nekterych jidel nemohlo byt napsano, co obsahuji?Pri me nedavne nasteve jsem si dala mamincino kure a musim rict, ze mi to chutnalo do toho okamziku, kdy jsem zjistila, ze v testovinych je primichano kus jater(puvodne jsem se domnivala, ze jsou to houby) :( po tomto znuseni jsem jidlo odnesla.Kdybych o tom sajrajtu, co v tom bylo vedela, dala bych si jine jidlo a byla bych spokojena.

Anonymni - 27.10.2009 10:10

Dobry den slecno. Mate jiste na mysli jidlo, ktere jsme prodavali k obedu pred sedmi dny - dne 20.10.K prvni casti Vasi pripominky: Psani surovin, ktere nektera jidla obsahuji je problematicke, nevime, co kdo neji a hlavne neni to kam ani napsat. Mamincino kure neni jidlo, ktere by bylo malo zname, naopak je u stravniku oblibene. Sama pisete, ze jste si pochutnala az do okamziku, kdy jste zjistila, ze v testovinach jsou jatra. Tam opravdu kureci jatra podle receptury patri.Pochopila jsem , ze jatra nejsou Vasim oblibenym jidlem, ba co dim ,konstatovala jste to jako zhnuseni. To je ovsem Vas problem,jini stravnici jatra povazuji za lahudku. Chtela bych podotknout, ze o jidle se slusni lide vyjadruji na verejnosti jako o jidle, nikoliv o hnusu, nebo "sajrajtu". Pokud mate nektere suroviny, ktere nejite, oslovte kuchare u vydeje a kdyz se optate, zda toto jidlo neobsahuje tento druh, jiste Vam bude k Vasi spokojenosti odpovezeno. Ruzickova, provozni menzy Strahov

Anonymni - 27.10.2009 13:10

Vazena pani Ruzickova.Nerikam ze musite popsat jidlo do posledniho druhu koreni,ale napsat zakladni suroviny jak tomu je napr v nejakych restauracich.Misto si myslim by taky nebylo problematicke.Jak na webovych strankach, tak pod napis jidla s cenou by se to take veslo, ale to je na Vasem uvazeni.Byl to je podmet k zamysleni pro vedeni menzy :) Chapu ze kureci jatra do receptu pratri, ale bohuzel toto jidlo jsem neznala tudis jsem to nemohla tusit.Ani nikomu neodpiram, ze jatra povazuje za delikatesu.Omlouvam se jestli se Vas nejak dotklo me oznaceni pro jatra.Jinak si myslim ze neni vhodne se dotazovat kuchare, na to co jidlo obsahuje protoze kdyz to udela 100 lidi po sobe, tak asi dany clovek z toho nebude nadseny :(osobne bych take nebyla. Bartuskova stravnik strahovske menzy

Anonymni - 28.10.2009 17:10

Na vojnu s tebou!

Anonymni - 05.11.2009 18:11

Teda, paní Růžičková, je vidět, že vám je očividně uplně jedno, co jíte, ale normálnímu člověku to být jedno rozhodně nemá! Kdybyste aspoň používali normální názvy jídel a ne tyhle zavádějící krávoviny stylu Maminčino kuře(ne, fakt bych tam taky zrovna játra nečekala, takže bych se na ně pochopitelně neptala, to bych se musela ptát u každého jídla na VŠECHNO), kuchtíkův mls nebo nebo různý ty pseudonázvy se zeměpisnými jmény...už kdysi jsem přestala kupovat cokoliv, co nemá pořádný jméno, z kterýho bych poznala, co v tom talíři vlastně bude!...(notabene za takový prachy, za jaký si v pohodě uvařim kuře s přílohou sama, ale to už je zas do trošku jinčího vlákna:-P)

Arga - 08.04.2012 14:04

Dobrý den, kontrolujte si prosím datum, reagovat za 2,5 roku je trochu mimo.

Růžička provozní menza Strahov - 10.04.2012 14:04

Nikoliv, je-li téma stále stejně aktuální a je-li jasné, že reakce bude viditelná. Ale chápu, že se vám nechtělo pouštět do reakce na obsah příspěvku, takže zapáčit takovou blbinou je snazší:-)

Arga - 10.04.2012 19:04

Toto téma je aktuální uplně vždy dokud v lístku jsou nicneříkající názvy:

Vepřová kotleta z Budapešti, knedlíky houskové
- jedná se o čistou kotletu jen dovezenou z Budapešti, nebo to obsahuje ještě nějaké další ingredicence? (Játra?)

Masová směs Grenoble, rýže dušená
- to samé...vhodné by bylo alespon určit druh masa. Kuře, prase, kráva, klokan, krysa?

Těstoviny s krabím masem, obloha
- jedná se o pravé krabí maso nebo jde o klasickou léčku supermárketů s krabíma tyčinkama? Jakmile napíšete krabí MASO, tak předpokládám že tam KRABI MASO opravdu je.

ZJ - 11.04.2012 10:04

Omlouváme se a zjednáme nápravu, ale rádi bychom,aby toto opatření platilo pro všechny menzy ČVUT a ne jen pro menzu Strahov. Pomykáčková provozní menza Strahov

Pomykáčková - 11.04.2012 13:04

Jsem rád, že aspoň někdo na dotaz reagoval. Ale s prominutím, zajistit, aby toto dělali i ostatní menzy je určitě mnohem jednodušší pro Vás, jako zaměstnance SUZu, než pro nás, co zde občas s něčím přispějeme. Čím dál více mám totiž pocit, že to tu skoro nikdo nečte. Například z menzy Podolí tu za celou dobu není jediná reakce.

Ondřej Linert - 12.04.2012 19:04

Reagovat


kontrolní obrázek