Hlad jako prase, aneb otevreny dopis

Menza: Strahovska, datum: 27.10.2009

Preji vsem pekny den. Abych pravdu rekl, nikdy jsem nikam nenapsal zadnou stiznost, nebo tak neco, ale zkusenost z toho tydne me donutila udelat pritrz mlceni. V utery ve 20:40 jsem si blahove myslel,ze po narocnem dnu stiham veceri v restauraci, ktera ma otevreno do 21:00... Jedine ceho se vsak dockam je vyhulujici zamestnanectvo a sedici kucharky ustrojene v bundach cekajice na zazvoneni gongu, ze teda jako uz padla... Bez vahani jsem byl vykazan, se slovy co tam vlastne chci, a take, ze zaviraci doba je do deviti hodin a ze to uz vsichni odchazi a zamykaji se vchodove dvere. A tak se ptam a zaroven tak poukazuji na svoji nespokojenost: Nebylo by lepsi, mit oteviraci dobu jen do osmi hodin a vydavat jidlo po celou dobu? Mam pocit ze si personal plete pracovni s oteviraci dobou.K cemu je potom oteviraci doba menzy, tedy restaurace, do deviti hodin, kdyz od osmi se stejne nenajite. Pouze k udiveni kolemjdoucich? Mnohem spokojenejsi bych priste byl, az bych vedel, ze ma menza do osmi, ale ze kdyz prijdu za pet osum jidlo dostanu. Je docela blbe s tim pocitat a pak utrit akorat slinu. Byt to nejaka soukroma mala restaurace, nikdy by so to tam nikdo nedovolil. S pozdravem Martin H.

Anonymni - 29.10.2009 13:10

Souhlas, taky se mi uz stalo ze jsem prisel v 20:25 a pani u vydeje rekla ze uz konci ze je pul 9.

Anonymni - 09.11.2009 14:11

Reagovat


kontrolní obrázek